Skip to main content

Waar kunnen we op dansen?

Het muziekprogramma is net als voorgaande jaar samengesteld door Daan van Putten. Daan is één en al muziek. Hij speelt zelf in een band en is muziekdocent. Hij weet als geen ander waar Heemskerk graag naar luistert.

12:00 – 13:30 Start festival met DJ
13:30 – 14:15 Zoë Gerritsen & Eva Been
14:30 – 15:15 Ampless
15:30 – 16:15 She Rocks
16:30 – 17:15 Serious Fun
17:30 – 18:15 Dr. Jekyll & Mr. Hyde
18:30 – 19:00 “Surprise Act” – Armand
19:00 – 21:00 Full Count

Het Beats programma van 2023 met de volgende bands

Zoë Gerritsen & Eva Been

Zoë & Eva vinden muziek maken het allerleukste om te doen en vooral samen. Gewoon lekker simpel, 2 stemmen en 1 akoestische gitaar. Alle soorten muziek spreekt hen aan en dat is ook terug te horen in het repertoire. Van ABBA naar Nick & Simon naar Elvis, wij spelen het!

Zoë Gerritsen is 23 jaar oud en komt uit IJmuiden. Zoë is een Nederlandstalige Singer-songwriter en ze is in 2020 afgestudeerd als muzikant. Ze heeft veel ervaring in optreden en schrijven. Elk liedje uit ons repertoire heeft Zoë getransformeerd naar een warme, akoestische, passende versie.

Eva Been is 21 jaar oud en komt ook uit IJmuiden. Eva heeft veel passie voor muziek en dat is haar thuis met de paplepel ingegoten. Ze zingt het allerliefst maar haar krachten liggen ook bij acteren, organiseren en filmen. Eva is goed in meerstemmigheid en verzint prachtige unieke arrangementen.

Ampless

Ampless is een akoestische coverband uit Velsen, die andere muziek speelt dan alle standaard coverbands. Door het unieke geluid van accordeon en samenzang geeft Ampless onverwachte nummers een originele akoestische twist. Geen gierende gitaren en daverende drums, maar een subtiele semiakoestische invulling van een variërend repertoire.

She Rocks

She Rocks is een rockband uit de IJmond die veel covers van rockzangeressen speelt.
Veel werk uit de ´80 en ´90 er jaren zoals See you tonight van het Nederlandse Tower, Weak en Kids in America. De band giet ook (recente) dance-nummers in een rockjasje, zoals Titanium, Get lucky, Bad Guy en Bad Romance en natuurlijk spelen ze nummers van Muse, Skunk Anansie, Anouk, Nothing but thieves, Maneskin, Hole, Van Halen, Evanescence, Foo Fighters en nog veel meer.

Serious Fun

Ken je dat? Dat je de radio aanzet en opeens een nummer hoort dat je zo lekker vond maar alweer een beetje vergeten was? Precies uit die nummers bestaat de setlist van Serious Fun! Dansbaar, herkenbaar en zeker meezingbaar! We genieten ervan om ons publiek te vermaken en komen dus graag een avondje voor je spelen!

Jekyll and Hyde

Dr. Jekyll & Mr. Hyde is een 5-mans formatie uit de IJmond. Met een sterk repertoire en eigentijdse uitvoering van rocksongs weet de band van elke avond waar ze optreden een feest van herkenning te maken. Het repertoire van de band laat zich lezen als de CD-kast van de liefhebber van stevige rockmuziek, waaronder Stones, Poppa Chubby, Black Crowes, Thunder, Queen, Joe Bonomassa etc. Maar ook de gevoeliger nummers gaat de band niet uit de weg en weet mede door de toepassing van een heel keyboard-arsenaal het publiek te verrassen met vertolkingen van bv. Lido van Bozz Scaggs, Heartacht tonight van the Eagles en Almost cut my hair van Crosby, Stills, Nash en Young. In 2014 wist de band zich, na een jaar van voorrondes, te plaatsen in de Grand Finale van de grootste bandcompetitie van de Benelux.

Full Count

Van Nederpop naar soul en van de rockklassiekers naar funk en ska
De tienkoppige Soul sensatie Full Count uit Velsen/Haarlem bestaat al meer dan 10 jaar en heeft met optredens op uiteenlopende feesten en festivals in de omgeving een zekere reputatie opgebouwd. De band brengt op dynamische wijze soul, rock en ska. Full Count speelt zowel klassiekers van bijvoorbeeld Otis Redding, Madness en Chaka Kan als moderner werk van Bruno Mars, Adele en Jason Mraz.