Locatie & bereikbaarheid

LOCATIE: SLOT ASSUMBURG TE HEEMSKERK

Slot Assumburg (Stay Okay)  is gelegen op een prachtige locatie welke zich buitengewoon goed leent om een feest te vieren. Het begint al bij de entree wanneer je onder de hemelpoorten richting het Slot gaat en de voortuin waar Bites & Beats plaatsvind is al net zo mooi. De tuinen rond het kasteel zijn schitterend en deze zijn tijdens het evenement gewoon vrij toegankelijk. En dan natuurlijk het kasteel zelf, een uitstekend in ere gehouden gebouw welke het perfecte achtergronddecor vormt terwijl je van je Bites & Beats geniet.

Adres:
Tolweg 9
1967 NG Heemskerk

BEREIKBAARHEID BITES & BEATS

Let op: Je kan alleen op het terrein komen via de door de borden aangegeven route in verband met de beperkte doorgang mogelijkheden op de tolweg.

Ben je lopend, met de fiets of scooter?
Onderstaand zie je hoe je het beste bij Bites & Beats komt.

Lopend
Wij raden je aan om lopend te komen. We verwachten een hoop bezoekers en daarmee dus ook veel drukte op de fietsenstalling en parkeerplaatsen.

Fiets / Brommer / Scooter
Met de fiets / brommer of scooter kan je parkeren op het terrein. Volg de duidelijke borden voor de routes naar het parkeer terrein.

Auto / Motor
Er is geen mogelijkheid tot parkeren. Wel kan je eventueel je auto neerzetten bij het parkeerterrein van Odin ’59. Looprichtingen zijn dan hetzelfde als die voor de fietsers. Volg op locatie de juiste borden.

Als organisatie raden wij aan om zoveel mogelijk de auto te laten staan en op fiets, step, scooter of gewoon lopend naar de festival terrein te komen.

Waar is het?

Slot Assumburg
Tolweg 9
1967 NG Heemskerk

Wanneer is het?

Op zondag 21 augustus 2022
van 12:00 t/m 21:00 uur

Organisatie

Bites & Beats
E-mail: info@bitesbeats.nl

2022 © Copyright - Bitesbeats.nl - Design & Powered by SWAT