Beats

Naast de smakelijke 'bites' schotelen wij u ook dit jaar weer geweldige 'beats' voor door bands en acts uit de regio IJmond. In het kader van het lustrum, hebben diverse bands en acts die de afgelopen jaren een steentje hebben bijgedragen ook nu toegezegd om er een geweldige dag van te maken. Hieronder een kort overzicht van de artiesten. 

Popkoor Zingsation

Dit koor is geen gewoon koor. Alle 30 leerlingen les van zangdocent Carolien Goeman, geen onbekende in de regio. Ze brengen een heel divers repertoire van Caro Emerald tot Queen en van Train tot Amy Winehouse. Heerlijke zwingende samenzang om de dag geweldig een groots mee te openen.

Hey!

Hey bestaat uit vier leden van het Haarlemse conservatorium. Samen brengen ze een heerlijke samenzang en spelen zowel eigen nummers als covers waaraan zij natuurlijk een vleugje Hey! toevoegen. Laat u meevoeren met deze jeugdige muzikanten die hun enthousiame graag met u willen delen!

Madelief en de Brandnetels

Muzikale vrijheid, dynamiek, intimiteit en creativiteit zijn de belangrijkste elementen uit de live shows van Madelief en de Brandnetels. De nummers worden daarbij op onderhoudende wijze aan elkaar gepraat door Madelief; een tikkeltje theatraal, maar met een knipoog.

Zo weten Madelief en haar brandnetels heel intiem, iets heel groots neer te zetten.

Bas & Sam

Trots zijn wij dat Sam samen met Bas Kors dit podium beklimt. Zij heeft recentelijk nog gespeeld in paradiso in Amsterdam en is geregeld ook lokaal te beluisteren. Een waar genoemen. Pracht stem, mooie nummers om je even heerlijk te laten betoveren. Het samenspel tussen deze twee artiesten is subliem. Kortom een optreden dat je niet moet overslaan. 

Susan & Friends 

Deze dames staan garant voor een feestje en blazen je stijl achterover met hun opzwepende reperoire van discoklassiekers, soulknaller en de beste pop en rock uit de hitlijsten van nu. Een feest der herkenning: heerlijk meezingen en dansen gegarandeerd. 

The Econoliners

Vijf heren uit Haarlem spelen Nederlandstalige poprock klassiekers die iedereen mee kan zingen. Met repertoire variërend van De Dijk tot Andre Hazes spelen zij een avondvullende show waarin meezingen onbedwingbaar is.

VanZolder

VanZoder is een pop-rock & alternative formatie. De enige band die alle 5 jaren op Bites & Beats heeft gespeeld. Alles moet en alles kan. Allen die muziek waarbij de bandleden zich unaniem het beste voelen knalt door de speakers! Van alternatieve Rock tot onversnede Rock & Roll! Heerlijk. 

Barnbees

Avond aan avond zit de stemming er snel en goed in bij een optreden van Barnbees. Binnen de korste keren waant iedereen zich in de early days of rock & roll. Uitgedost in hun karakteristieke outfits is deze band uit Kennemerland binnen korte tijd uit gegroeid tot een landelijke bestseller! Zij brengen nieuwe en oude nummers in een eigen herkenbare Rockabilly stijl! Jong en oud wordt meegesleurd in deze denderende muziek trein!